Πολιτική Απορρήτου

Α. Εισαγωγή

  1. Το απόρρητο των επισκεπτών του ιστοτόπου www.enostalgia.gr , είναι πολύ σημαντικό για εμάς και είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία του. Η πολιτική μας εξηγεί πως θα χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες.
  2. Η συναίνεση σας στη χρήση των cookies σε συμφωνία με τους όρους της πολιτικής μας κατά την πρώτη σας επίσκεψη στον ιστότοπο www.enostalgia.gr , μας επιτρέπει την χρήση cookies κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο μας.

Β. Εύσημα

Αυτό το έγγραφο δημιουργήθηκε με την χρήση προτύπου από την SEQ Legal (seqlegal.com) και τροποποιήθηκε από την Enostalgia GR (www.enostalgia.gr)

C. Συλλογή προσωπικών πληροφοριών

Οι παρακάτω τύποι προσωπικών πληροφοριών μπορούν να συλλέγουν, να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν:

  1. Πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή σας μεταξύ των οποίων η διεύθυνση IP σας, η γεωγραφική σας τοποθεσία ο τύπος και η έκδοση του περιηγητή σας και το λειτουργικό σας σύστημα.
  2. Πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας και τη χρήση του ιστοτόπου www.enostalgia.gr περιλαμβάνοντας την εξωτερική πηγή, τη διάρκεια της επίσκεψης, της προβολές σελίδων και τη διαδρομή πλοήγησης στον ιστότοπο.
  3. Πληροφορίες όπως η διεύθυνση email σας, την οποία εισάγετε κατά την εγγραφή στον ιστότοπο www.enostalgia.gr.
  4. Πληροφορίες που εισάγετε κατά τη δημιουργία του προφίλ σας στον ιστότοπο μας www.enostalgia.gr —για παράδειγμα, το όνομα σας, οι φωτογραφίες προφίλ, το φύλο, η ημερομηνία γέννησης, η προσωπική σας κατάσταση, τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σας, πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση σας και πληροφορίες σχετικά με την απασχόληση σας.
  5. Πληροφορίες, όπως το όνομα και το email σας, τις οποίες εισάγετε κατά την ρύθμιση των συνδρομών σας και για την αποστολή των emails και/η των ενημερωτικών δελτίων.
  6. Πληροφορίες που εισάγετε κατά τη χρήση υπηρεσιών στον ιστότοπο μας www.enostalgia.gr.
  7. Πληροφορίες που προκύπτουν κατά τη χρήση του ιστότοπου www.enostalgia.gr, όπως πότε, πόσο συχνά και κάτω από ποιες συνθήκες το χρησιμοποιείτε.
  8. Πληροφορίες που κοινοποιείτε στον ιστότοπο www.enostalgia.gr με την πρόθεση της δημοσίευσης στο διαδίκτυο, οι οποίες περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη σας τις πληροφορίες προφίλ σας και το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών σας.
  9. Πληροφορίες που περιέχονται σε οποιαδήποτε επικοινωνία σας με εμάς μέσω email ή μέσω του ιστοτόπου www.enostalgia.gr, περιλαμβάνοντας το περιεχόμενο επικοινωνίας και τα μεταδεδομένα (metadata).
  10. Οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία μας στέλνετε.

Προτού αποκαλύψετε οποιαδήποτε προσωπικές πληροφορίες κάποιου τρίτου ατόμου, θα πρέπει να έχετε τη συγκατάθεση αυτού του ατόμου σχετικά με την κοινοποίηση και την επεξεργασία των προσωπικών πληροφοριών του, σύμφωνα με την παρούσα πολιτική.

D. Χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών

Οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλονται σε εμάς χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς που ορίζονται από αυτή την πολιτική στις σχετικές σελίδες του ιστοτόπου www.enostalgia.gr. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες για τους παρακάτω σκοπούς:

  1. διαχείριση του ιστοτόπου www.enostalgia.gr
  2. προσωποποιημένη διαμόρφωση του ιστοτόπου www.enostalgia.gr για εσάς
  3. ενεργοποίηση της χρήσης των διαθέσιμων υπηρεσιών σας στον ιστότοπο μας
  4. αποστολή μη διαφημιστικών επικοινωνιών
  5. αποστολή ειδοποιήσεων μέσω email σχετικά με τα αιτήματά σας
  6. αποστολή του ενημερωτικού δελτίου μας μέσω email αν το έχετε ζητήσει (μπορείτε να μας ενημερώσετε ανά πάσα στιγμή αν πλέον δεν επιθυμείτε το ενημερωτικό δελτίο)
  7. αποστολή διαφημιστικών επικοινωνιών, σχετικών με την επιχείρηση σας ή τις επιχειρήσεις συγκεκριμένων τρίτων μερών οι οποίες πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν, μέσω κοινοποιήσεων ή, αν έχετε συμφωνήσει σε αυτό, μέσω email ή παρόμοιας τεχνολογίας (μπορείτε να μας ενημερώσετε ανά πάσα στιγμή αν πλέον δεν επιθυμείτε διαφημιστικές επικοινωνίες)
  8. παροχή στατιστικών δεδομένων των χρηστών μας σε τρίτα μέρη (τα οποία δεν θα είναι σε θέση να ταυτοποιήσουν κανένα χρήστη από αυτές τις πληροφορίες)
  9. διαχείριση αιτημάτων και παραπόνων που υποβάλλατε οι ίδιοι ή σχετίζονται με τον ιστότοπο σας
  10. διατήρηση της ασφάλειας του  ιστοτόπου www.enostalgia.gr και πρόληψη κατά οποιασδήποτε απάτης και
  11. άλλες χρήσεις.

Αν υποβάλλετε προσωπικές πληροφορίες προς δημοσίευση στον ιστότοπο μας www.enostalgia.gr, θα δημοσιεύσουμε ή θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες σε συμφωνία με την αδειοδότηση σας.

Οι ρυθμίσεις απορρήτου σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιορίσουν τη δημοσίευση των πληροφοριών σας στον ιστότοπο μας www.enostalgia.gr  και μπορούν να διαμορφωθούν χρησιμοποιώντας τον έλεγχο απορρήτου στον ιστότοπο www.enostalgia.gr.

Δεν θα διοχετεύσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες χωρίς τη συναίνεση σας σε κανένα τρίτο μέρος ή σε οποιαδήποτε εμπορικό τμήμα τρίτου μέρους.

E. Κοινοποίηση προσωπικών πληροφοριών

Μπορούμε να κοινοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε οποιονδήποτε από τους διαχειριστές, αρθρογράφους και παραγωγούς του www.enostalgia.gr όπως απαιτείται για τους σκοπούς που αναφέρει η παρούσα πολιτική.

Μπορούμε να κοινοποιήσουμε τις προσωπικές μας πληροφορίες:

  1. στο μέτρο που απαιτείται βάσει νόμου
  2. σε σχέση με οποιαδήποτε τρέχουσα ή μελλοντική νομική διαδικασία
  3. με σκοπό την εδραίωση, άσκηση ή υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων μας (μεταξύ των οποίων η παροχή πληροφοριών σε τρίτους με σκοπό την πρόληψη απάτης και την ελάττωση του πιστωτικού κινδύνου)
  4. σε οποιονδήποτε βάσιμα πιστεύουμε ότι μπορεί να ανήκει στην δικαστική η οποιοδήποτε άλλη αρμόδια αρχή σχετικά με την κοινοποίηση πληροφοριών στην περίπτωση που θεωρούμε ότι η αντίστοιχη αρχή θα απαιτήσει την κοινοποίηση των συγκεκριμένων προσωπικών πληροφοριών.

Επίσης όπως αναφέρεται στην παρούσα πολιτική, δεν θα παρέχουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτα μέρη.

F. Διεθνείς μεταφορές δεδομένων

  1. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μπορεί να αποθηκευτούν να επεξεργαστούν και να μετακινηθούν μεταξύ οποιωνδήποτε χωρών στις οποίες λειτουργούμε έτσι ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σύμφωνα με την παρούσα πολιτική.
  2. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μπορούν να μεταφερθούν στις ακόλουθες χώρες που δεν διαθέτουν αντίστοιχη νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων με αυτή που εφαρμόζεται στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Περιοχή: οι ΗΠΑ, η Ρωσία η Ιαπωνία η Κίνα και η Ινδία.
  3. Οι προσωπικές πληροφορίες που δημοσιεύετε στον ιστότοπο μας ή υποβάλλετε προς δημοσίευση στον ιστότοπο μας, δύνανται είναι διαθέσιμες μέσω διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορούμε να αποτρέψουμε τη χρήση ή τη λανθασμένη χρήση τέτοιων πληροφοριών από τρίτους.
  4. Συμφωνείτε ρητά στη μεταφορά των προσωρινών δεδομένων η οποία περιγράφεται στην ενότητα F.

G. Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

  1. Η Ενότητα G ορίζει την διαδικασία και την πολιτική διατήρησης προσωπικών δεδομένων, που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις σχετικά με τη διατήρηση και τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων.
  2. Προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε για οποιοδήποτε σκοπό δεν θα διατηρούνται για περισσότερο από όσο διάστημα είναι απαραίτητο για αυτό το σκοπό.
  3. Τηρούμε τις πληροφορίες σας για όσον χρόνο απαιτείται για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου (εκτός αν εκ του νόμου απαιτείται η τήρηση για μεγαλύτερη περίοδο).
  4. Παρά τις υπόλοιπες διατάξεις που προβλέπει η Ενότητα G, θα διατηρήσουμε έγγραφα (μεταξύ των οποίων και ηλεκτρονικά έγγραφα) που περιέχουν προσωπικά δεδομένα στο βαθμό που απαιτείται από το νόμο.
  5. αν θεωρούμε ότι τα έγγραφα μπορεί να σχετίζονται με οποιαδήποτε νομική διαδικασία σε ισχύ και
  6. με σκοπό την εδραίωση, άσκηση ή υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων μας (μεταξύ των οποίων η παροχή πληροφοριών σε τρίτους με σκοπό την πρόληψη απάτης και την ελάττωση του πιστωτικού κινδύνου)

H. Ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας

H διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του enostalgia.gr υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Σε κάθε περίπτωση ο enostalgia.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. η χρήση/επίσκεψη συνεπάγεται αποδοχή των όρων αυτών.

  1. Θα λάβουμε τις απαιτούμενες προφυλάξεις σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο για να αποτρέψουμε την απώλεια, την κακή χρήση η την αλλοίωση των προσωπικών σας δεδομένων.
  2. Θα αποθηκεύσουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στους ασφαλείς (προστατευμένους με κωδικό- και τείχος προστασίας) διακομιστές.
  3. Αποδέχεστε ότι η μετάδοση πληροφοριών στο διαδίκτυο είναι εγγενώς μη ασφαλής και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που διακινούνται μέσω διαδικτύου.
  4. Είστε υπεύθυνοι να διατηρήσετε εμπιστευτικό τον κωδικού που χρησιμοποιείτε, δεν θα σας ζητήσουμε τον κωδικό σας (παρά μόνο όταν συνδέεστε στον ιστότοπο μας).

 

I. Τροποποιήσεις

Μπορεί να ενημερώνουμε την πολιτικής μας κατά καιρούς δημοσιεύοντας μία νέα έκδοση στον ιστότοπο μας κατά καιρούς. Θα πρέπει περιστασιακά να ελέγχετε τη σελίδα ώστε να σιγουρευτείτε ότι κατανοείτε οποιαδήποτε αλλαγή στην πολιτική μας. Μπορεί να σας ενημερώσουμε για αλλαγές στην πολιτική μας μέσω email ή μέσω ιδιωτικού συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων στον ιστότοπο μας.

J. Τα δικαιώματα σας

Μπορείτε να μας ζητήσετε να σας δώσουμε, οποιαδήποτε πληροφορία σας διατηρούμε  η παροχή τέτοιων πληροφοριών υπόκειται στα παρακάτω:

  1. Να διαγράψουμε όλα τα στοιχεία σας από τον ιστότοπο μας enostalgia.gr ή και να τα διορθώσουμε.
  2. την διαβίβαση των δεδομένων σας σε τρίτους
  3. μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που μας έχετε παράσχει

Μπορούμε να παρακρατήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που ζητάτε, για την επιτρεπόμενη από το νόμο περίοδο.

Μπορείτε να μας ζητήσετε ανά πάσα στιγμή να μην επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες για διαφημιστικούς σκοπούς.

Στην πράξη, συνήθως είτε θα αποδέχεστε ρητά εκ των προτέρων την χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών για διαφημιστικούς σκοπούς, είτε θα σας παρέχουμε τη δυνατότητα να εξαιρέσετε τις πληροφορίες σας από τη χρήση για διαφημιστικούς σκοπούς.

K. Τρίτοι ιστότοποι

Ο ιστότοπος μας  www.enostalgia.gr  περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους και πληροφορίες από τρίτους ιστότοπους. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε και δεν φέρουμε ευθύνη για τις πολιτικές προστασίας και της πρακτικές τρίτων μερών.

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν κάποιο ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, κείμενα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο είναι ουσιαστικά περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους (Embedded content) που συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σαν να είχε επισκεφτεί ο χρήστης τον ιστότοπο αυτό.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα σχετικά με εσάς, να χρησιμοποιούν cookies, να ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση από τρίτους φορείς ή πάροχους υπηρεσιών και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το ενσωματωμένο περιεχόμενο.

Ο enostalgia.gr χρησιμοποιεί ενσωματωμένο περιεχόμενο από τα εξής:

  • https://www.facebook.com/
  • https://www.youtube.com/
  • https://www.mixcloud.com/
  • https://mailchimp.com/
  • https://translate.google.com/
  • https://analytics.google.com/

Το mailchimp.com είναι μια πλατφόρμα δημιουργίας και διαχείρισης συνδρομητών, καθώς και αυτοματοποιημένης αποστολής αλληλογραφίας για διαφημιστικούς σκοπούς. Ο Enostalgia συλλέγοντας το προσωπικό email του χρήστη-συνδρομητή, το μεταφέρει στην λίστα διαχείρισης συνδρομητών του που υποστηρίζετε από την πλατφόρμα mailchimp.com. Με την απόφαση του χρήστη να εγγραφή στο newsletter του Enostalgia συμφωνεί με την παραπάνω διαδικασία καθώς και επιτρέπει στην πλατφόρμα mailchimp.com την συλλογή και διαχείριση των προσωπικών του δεδομένων σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου καθώς και τους όρους χρήσης της πλατφόρμας.

O Enostalgia χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες Google Translate ώστε να παρέχει στον χρήστη την δυνατότητα μετάφρασης συνολικά αυτού του ιστότοπου. Ο Enostalgia δεν χρησιμοποιεί cookies, ούτε το Google Translator API για αυτόν το μηχανισμό της μετάφρασης, όμως καθώς αυτός συνδέεται με το Google translation widget υπάρχει το ενδεχόμενο μετάδοσης πληροφοριών σε αυτή την υπηρεσία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην πολιτική απορρήτου της Google.

Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και αυτός, χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο. Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς. Η GA δεν καταγράφει τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας. Θεωρούμε ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων ο οποίος είναι συμβατός με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην πολιτική απορρήτου του Google Analytics.

Google Adsense

Μερικές από τις διαφημίσεις προέρχονται από το διαφημιστικό δίκτυο του Google. Η χρήση του DART cookie από το Google, του επιτρέπουν να προσφέρει διαφημίσεις σε σχέση με τις επισκέψεις του Χρήστη σε αυτόν ή άλλους ιστοτόπους κατα το παρελθόν ώστε να παρουσιάσει διαφημίσεις πιο στοχευμένες στα ενδιαφέροντα του Χρήστη. Το DART χρησιμοποιεί “μη προσωπικά δεδομένα” και δεν αποθηκεύει προσωπικές πληροφορίες για εσάς, όπως το όνομά σας, το e-mail σας, την διευθυνσή σας κ.α. Μπορείτε ανα πάσα στιγμή να απενεργοποιήσετε την χρήση του DART cookie επισκέπτοντας την πολιτική απορρήτου του Google.

L. Ενημέρωση πληροφοριών

Παρακαλώ ενημερώστε μας αν οι πληροφορίες που έχουμε για εσάς χρειάζονται ενημέρωση ή διόρθωση.

Ο Enostalgia έχει ενσωματώσει την προσθήκη σχολίων Facebook για να επιτρέψει στους χρήστες του να αφήσουν σχόλια στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας τον Facebook λογαριασμό τους. Το Facebook μπορεί να συλλέξει τη διεύθυνση IP σας, τα στοιχεία του προγράμματος περιήγησης σας, να αποθηκεύσει και να ανακτήσει cookie στο πρόγραμμα περιήγησής σας, να ενσωματώσει πρόσθετη παρακολούθηση και να παρακολουθήσει την αλληλεπίδρασή σας με τη διεπαφή σχολίων, συμπεριλαμβανομένης της συσχέτισης του λογαριασμού σας στο Facebook με οποιαδήποτε ενέργεια πραγματοποιείτε εντός της διεπαφής (όπως πραγματοποιώντας ένα «Μου αρέσει – like» στο σχόλιο κάποιου, απαντώντας σε άλλα σχόλια, κτλπ), εάν είστε συνδεδεμένοι στο Facebook. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης αυτών των δεδομένων, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου δεδομένων του Facebook.

M. Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες, τα οποία αποστέλλονται από το λογισμικό διαχείρισης του enostalgia.gr και αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε χρήστη-επισκέπτη. Αποστολή cookies εκτελείται όταν επισκέπτεστε τον enostalgia.gr . Τα στοιχεία αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν τον τύπο του διακομιστή που χρησιμοποιεί κάθε χρήστης-επισκέπτης, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών και άλλες πληροφορίες τέτοιου είδους.

Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη ούτε στον υπολογιστή ή στην κινητή σας συσκευή ούτε στα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σ΄αυτόν και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του επισκέπτη του enostalgia.gr . Με τα cookies δεν μπορεί να αποκαλυφθεί η ταυτότητά σας αλλά ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση του υπολογιστή σας.

Τα cookies ταξινομούνται τυπικά σε cookies περιόδου λειτουργίας(cookies λειτουργικότητας) και σε μόνιμα cookies.

Τα cookies περιόδου λειτουργίας δεν παραμένουν στον υπολογιστή σας μετά την έξοδο από την τοποθεσία web ή αφού κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης.

Τα μόνιμα cookies είναι αυτά που παραμένουν στον υπολογιστή σας. Αυτό επιτρέπει στις διάφορες ιστοσελίδες να αναγνωρίσουν τον υπολογιστή σας, όταν ξαναανοίξετε τον πλοηγό σας ίντερνετ, ούτως ώστε η πλοήγησή σας να είναι όσο το δυνατό πιο εύκολη.

Τα μόνιμα cookies μπορούν να διαγραφούν από τον ίδιο το χρήστη.

Πέρα από το *PHPSESSID cookie που είναι αναγκαίο για την ομαλή περιήγηση στον ιστότοπο, στον ιστοτοπό μας χρησιμοποιούμε τα παρακάτω Cookies.

CookieΠεριγραφήΔιάρκειαΤύπος
GPSΑυτό το cookie ορίζεται από το Youtube και καταχωρεί ένα μοναδικό αναγνωριστικό για την παρακολούθηση χρηστών με βάση τη γεωγραφική τους θέση30 λεπτάΑνάλυσης
VISITOR_INFO1_LIVEΑυτό το cookie έχει οριστεί από το Youtube. Χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση των πληροφοριών των ενσωματωμένων βίντεο YouTube σε έναν ιστότοπο.5 μήνεςΔιαφήμιση
YSCΑυτά τα cookie έχουν οριστεί από το Youtube και χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των προβολών των ενσωματωμένων βίντεο. Απόδοση
bp-activity-oldestpageΑυτό το cookie έχει οριστεί από το plugin BuddyPress για την ομαλή λειτουργία της επικοινωνίας των χρηστών του enostalgia.gr και σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται με τρίτους φορείς ή πάροχους υπηρεσιών. Άλλα
IDEΧρησιμοποιείται από το Google DoubleClick και αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης χρησιμοποιεί τον ιστότοπο και οποιαδήποτε άλλη διαφήμιση πριν επισκεφτεί τον ιστότοπο. Αυτό χρησιμοποιείται για να παρουσιάσει στους χρήστες διαφημίσεις που σχετίζονται με το προφίλ του.1 έτοςΔιαφήμιση

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγονται από τον enostalgia.gr κατά τη χρήση των υπηρεσιών του ή την περιήγηση σε αυτόν (δυνατότητα δημιουργίας προφίλ και σχολιασμού άρθρων, εγγραφή σε newsletter, επικοινωνία μέσω contact form κτλ) είναι τα ακόλουθα ανα χρήστη:

Επισκέπτης:

● Όνομα ή ψευδώνυμο χρήστη
● Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)
● Διεύθυνση IP (Δεν συλλέγουμε την διεύθυνση IP του χρήστη σε περίπτωση που αυτός αφήσει σχόλιο σε κάποια σελίδα.)
● Δεδομένα σύνδεσης

Χρήστης(δυνατότητα δημιουργίας προφίλ):

● Όνομα ή ψευδώνυμο χρήστη
● Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)
● Διεύθυνση IP
● Δεδομένα σύνδεσης
● Φωτογραφία χρήστη (προεραιτικά)

Αρθρογράφος(δυνατότητα δημιουργίας εκτεταμένου προφίλ):

● Όνομα ή ψευδώνυμο χρήστη
● Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)
● Αριθμός τηλεφώνου
● Ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης του αρθρογράφου(προεραιτικά)
● Βιογραφικό σημείωμα(προεραιτικά)
● Διεύθυνση IP
● Δεδομένα σύνδεσης
● Φωτογραφία χρήστη (προεραιτικά)
● Φωτογραφία εξωφύλλου χρήστη -cover (προεραιτικά)

*Αυτό το cookie είναι εγγενές σε εφαρμογές PHP. Το cookie χρησιμοποιείται για την αποθήκευση και αναγνώριση ενός μοναδικού αναγνωριστικού περιόδου σύνδεσης των χρηστών για το σκοπό της διαχείρισης της περιόδου λειτουργίας του χρήστη στον ιστότοπο. Το cookie είναι ένα session cookie λειτουργίας και διαγράφεται όταν όλα τα παράθυρα του προγράμματος περιήγησης είναι κλειστά.

Ο enostalgia.gr είναι δυνατόν να αξιοποιεί τα cookies για διαφόρους λόγους, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των εξής:

(α) Διεξαγωγή ερευνών για στατιστικούς λόγους ή/και για τη βελτίωση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του enostalgia.gr ή/και για να εκτιμάται η αποτελεσματικότητα του enostalgia.gr καθώς και για τη στιγμιαία καταγραφή των τάσεων της κοινής γνώμης

Με αυτά τα cookies δε γίνεται να αναγνωριστεί η ταυτότητά σας. Απλώς μας παρέχουν ανώνυμες πληροφορίες, οι οποίες μας βοηθούν να κατανοήσουμε ποια σημεία της ιστοσελίδας μας ενδιαφέρουν τους επισκέπτες μας, καθώς κι αν αυτοί έχουν κάποιο πρόβλημα στην πλοήγησή τους. Χρησιμοποιούμε επίσης αυτά τα cookies, ώστε να δοκιμάζουμε διαφορετικά σχέδια και χαρακτηριστικά για την ιστοσελίδα μας

(β) Για λόγους marketing ώστε να μετράμε την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας, το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, καθώς επίσης για την εμφάνιση διαφημίσεων σχετικών με τον enostalgia.gr σε άλλους ιστότοπους, με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις του χρήστη στον enostalgia.gr

(γ) Δυνατότητα παρουσίασης και λειτουργίας διαφημιστικών μηνυμάτων (banners)

Τα διαφημιστικά cookies βοηθούν στην επιλογή διαφημίσεων με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Βοηθούν επίσης, ώστε να μην επιτρέπουν στις ίδιες διαφημίσεις να ξαναπροβάλλονται σε εσάς συνεχώς

(δ) Cookies κοινωνικής δικτύωσης

Θέλουμε επίσης να μπορείτε να μοιράζεστε το περιεχόμενο των ιστοσελίδων τoυ enostalgia.gr με τους φίλους σας μέσω των αγαπημένων σας ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης όσο το δυνατόν πιο εύκολα.  Χάρη στα cookies κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία τοποθετούνται από τους παρόχους ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να μοιράζεστε το περιεχόμενο αυτό εύκολα και χωρίς προβλήματα.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης αποδέχονται την αποστολή cookies από προεπιλογή, αλλά συνήθως μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης (browser) ώστε να αρνείται την παραλαβή τους ή να αποδέχεται επιλεκτικά ορισμένα cookies.  Αν απενεργοποιήσετε τη λήψη cookies, ορισμένες δυνατότητες που παρέχονται στην τοποθεσία μας ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες ενώ ορισμένες ιστοσελίδες μπορεί να μην εμφανίζονται σωστά .

Η ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org προσφέρει καλές κι απλές οδηγίες σχετικά με το πώς να διαχειρίζεστε τα cookies, χρησιμοποιώντας διαφορετικά είδη πλοηγών ίντερνετ.

Στην ιστοσελίδα http://www.networkadvertising.org/choices/ μπορείτε να ενημερωθείτε για τη συμπεριφορική διαφήμιση καθώς και για τους τρόπους που μπορείτε να εξαιρεθείτε από την προβολή τέτοιων διαφημίσεων.

 

Η Διαχείρισή και η προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη – χρήστη των θεμάτων του ιστότοπου enostalgia.gr τηρουμένων των αρχών της νομιμότητας είναι εναρμονιζόμενη πλήρως με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

 

Συγκατάθεση του Χρήστη

Με τη διενέργεια οποιασδήποτε χρήσης σας σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του enostalgia.gr και αφού πρώτα μας δηλώσετε ότι έχετε ενημερωθεί και αποδέχεστε την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για να προσφέρουμε καλύτερη περιήγηση στον ιστότοπο μας κάθε φορά. Με την αποδοχή των όρων χρήσης και της Πολιτικής Δεδομένων μας παρέχετε τη συγκατάθεση να φυλάσσονται τα στοιχεία σας στα αρχεία του enostalgia.gr.

Δικαιώματα που ζητούνται από την εφαρμογή Facebook

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να ζητήσει ορισμένα δικαιώματα στο Facebook που της επιτρέπουν να εκτελεί ενέργειες με το λογαριασμό του χρήστη του Facebook και να ανακτά πληροφορίες από αυτόν, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ακόλουθα δικαιώματα, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση των αδειών του Facebook και στην πολιτική απορρήτου του Facebook.

Εφαρμοστέο δίκαιο

Για τυχόν αναφυόμενες διαφορές σχετιζόμενες με τα προσωπικά δεδομένα σας εφαρμοστέο δίκαιο είναι το ελληνικό δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία και το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ. Αρμόδια δικαστήρια είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.

Η χρήση των υπηρεσιών του enostalgia.gr συνεπάγεται και από αυτήν τεκμαίρεται η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος.

Απενεργοποίηση cookies στον Περιηγητή σας (browser)

Οι περιηγητές έχουν ως αρχική ρύθμιση την αποδοχή των cookies για την καλή λειτουργία κατά την περιήγηση. Αν, ωστόσο, επιθυμείτε την ολική η μερική απενεργοποίησή τους στον περιηγητή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στις αντίστοιχες σελίδες υποστήριξης του περιηγητή που χρησιμοποιείτε, όπου θα βρείτε σαφείς οδηγίες.

Η απενεργοποίηση των cookies μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο, γι’ αυτό καλό είναι να γνωρίζετε και τον τρόπο που μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα cookies, αν αλλάξετε γνώμη.

Για να διαχειριστείτε τα cookies σας, παρακαλούμε επιλέξτε τον browser σας από την παρακάτω λίστα και ακολουθήστε τις οδηγίες:

Microsoft edge

Chrome

Safari

Firefox

Opera

Κινητές συσκευές:

Android

Safari

Windows Phone

Blackberry

Επιλέξτε Κατηγορία
PodCasts
Ανέβασε τα δικά σου PodCasts και μοιράσου τα μαζί μας.
Ραδιοφωνική Εκπομπή
Η ευκαιρία σου να μιλήσεις με μουσικές,συνεντεύξεις και άλλα.
Ιστορία
Το δικό σου άρθρο με κείμενο, εικόνες και multimedia