Μπες στην ομάδα

Θέλεις να γράφεις τα δικά σου άρθρα στην Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα από όπου και αν βρίσκεσαι;; Έχεις άποψη με καλλιτεχνική διάθεση;; Μήπως σου αρέσει η επικοινωνία με ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν οι τέχνες και ο πολιτισμός;; Τότε είσαι σίγουρα στο σωστό μέρος!

Γ ίνε συχνός συντάκτης του Enostalgia.gr ! Η παρέα μας ανανεώνεται συνεχώς. Στέλνοντας άρθρα θα μας γνωρίσεις και σίγουρα υπάρχει προτεραιότητα για κάποιον που ξέρουμε πως του αρέσει να γράφει! Περιμένουμε να ακούσουμε την άποψή σου αφού ο Enostalgia.gr σημαίνει πολυφωνία και όλες οι απόψεις έχουν θέση εδώ. Μοναδικό κριτήριο είναι το χρήσιμο και ποιοτικό περιεχόμενο.

Εντυπωσίασε τους φίλους σου, αλλά και τους μελλοντικούς σου εργοδότες! Δεν είναι και λίγο το να πάρει το άρθρο σου έγκριση, να ανέβει και να σκίσει στον enostalgia.gr! Δημιούργησε φανατικούς αναγνώστες! Στέλνοντας τακτικά περιεχόμενο, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου κοινό, το οποίο θα διαβάζει, θα κάνει like, θα κάνει share, αλλά και θα σχολιάζει τις ”ιστορίες” σου.

Η καλλιτεχνική σου άποψη εδώ μετράει! Το κείμενό σου μπορεί να βρει την κατηγορία που του ταιριάζει και να διαβαστεί από χιλιάδες ανθρώπους.

Επικοινώνησε με τα υπόλοιπα μέλη της παρέα εύκολα και γρήγορα για να μοιραστείς τις απόψεις σου πριν δημοσιευτούν. Το εύρος της θεματολογίας του Enostalgia.gr είναι μεγάλο και σίγουρα υπάρχει χώρος να ξεχωρίσεις και να αποδείξεις τις γνώσεις σου!

Άραξε στον καναπέ σου. Δεν χρειάζεται να πας πουθενά! Μόνο ένα laptop και μπήκες στην παρέα! Δημιουργώντας την δική σου ”ιστορία-άρθρο” θα έχεις πολλές multimedia δυνατότητες. Εικόνες, κείμενα, συνδέσμους, video και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Μην ανησυχείς, τα άρθρα σου θα δημοσιευτούν μόνο στην δική σου γλώσσα, Ελληνικά ή Αγγλικά.

Μήπως τελικά θέλεις καλύτερα να κάνεις την δική σου ραδιοφωνική εκπομπή;; Αυτό και αν είναι εύκολο! Ο Enostalgia δίνει την ευκαιρία στα μέλοι του να κάνουν ραδιόφωνο ή να ανεβάσουν τα δικά τους podcasts.

 

Εκτός από το να είσαι συντάκτης στον Enostalgia, μπορείς παράλληλα να κάνεις και την δική σου ραδιοφωνική εκπομπή, από τον δικό σου υπολογιστή, με τις μουσικές που εσύ θέλεις, με την δική σου φωνή, σε όποιο σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού κι αν βρίσκεσαι, εύκολα και γρήγορα.

Στη ομάδα του Enostalgia, είμαστε όλοι άνθρωποι που αγαπάμε την μουσική, έχουμε δημιουργικό χρόνο και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί με τους ακροατές μας την αγάπη μας για το ραδιόφωνο.

Σκοπός μας είναι να πετύχουμε ένα καλό και αξιόλογο web radio με ποιότητα, που θα παίζει τραγούδια όλων των εποχών και όλων των ειδών. Επίσης να υπάρχει η αλληλεπίδραση μεταξύ παραγωγού και ακροατών μέσω του chat ή από τα σχόλια κάθε εκπομπής.

Γ ράψε άρθρα ή κάνε την δική σου εκπομπή στο #1 ψηφιακό καλλιτεχνικό στέκι του διαδικτύου. Ο Enostalgia.gr είναι ένα αυθεντικό καλλιτεχνικό site και αποτελεί βασική πηγή ενημέρωσης για όλους όσους ενδιαφέρονται για τις τέχνες και την μουσική. Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε!

Αφού δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου θα πρέπει να μας στείλει ένα μήνυμα για να σου δώσουμε πρόσβαση στην σύνταξη άρθρων ή στην δημιουργία ραδιοφωνικής εκπομπής.

Επιλέξτε Κατηγορία

PodCasts
Ανέβασε τα δικά σου PodCasts και μοιράσου τα μαζί μας.
Ραδιοφωνική Εκπομπή
Η ευκαιρία σου να μιλήσεις με μουσικές,συνεντεύξεις και άλλα.
Ιστορία
Το δικό σου άρθρο με κείμενο, εικόνες και multimedia
Διαδραστικό κείμενο
Δημιούργησε ενημέρωση με την συμμετοχή της παρέας σου
Επιλέξτε Κατηγορία
PodCasts
Ανέβασε τα δικά σου PodCasts και μοιράσου τα μαζί μας.
Ραδιοφωνική Εκπομπή
Η ευκαιρία σου να μιλήσεις με μουσικές,συνεντεύξεις και άλλα.
Ιστορία
Το δικό σου άρθρο με κείμενο, εικόνες και multimedia
Διαδραστικό κείμενο
Δημιούργησε ενημέρωση με την συμμετοχή της παρέας σου