Ντέιβιντ Φίντσερ : Μεγάλη έκπληξη περίμενε Φοιτητές της Βρετανίας

Έκπληξη προς τους σπουδαστές κινηματογράφου της Βρετανίας ο διάσημος σκηνοθέτης Ντέιβιντ Φίντσερ 1 λεπτ


   Σχεδόν όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Πολλοί εργάζονται απο το σπίτι τους άλλοι απλά κάθονται και άλλοι σπουδάζουν. Σίγουρα αυτός ο απομακρυσμένος τρόπος εργασίας και σπουδών δεν θεωρείται και ο καλύτερος από άποψη κοινωνικοποίησης.

 Στην Βρετανία περίπου 450 σπουδαστές κινηματογράφου είχαν την ευκαιρία μέσω τηλεδιάσκεψης να ζήσουν μια μεγάλη έκπληξη . Κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψής τους ο Αμερικανός σκηνοθέτης και παραγωγός, Ντέιβιντ Φίντσερ τους απευθύνθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης για να δώσει ένα masterclass με αντικείμενο την κινηματογραφική παραγωγή.

 Ο σκηνοθέτης των ταινιών Seven,Fight club zodiac κ.α. είναι γνωστό ότι  σπανίως  δίνει συνεντεύξεις ή παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις του Τύπου, οπότε η εμφάνισή του σε μάθημα της Εθνικής Σχολής Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν ένα σπάνιο δώρο.

Ο διευθυντής της  Εθνικής Σχολής Κινηματογράφου και Τηλεόρασης δήλωσε πως ήταν μια δύσκολη βδομάδα για τους φοιτητές και χρειαζόταν ένας τρόπος για να τους αναπτερώσει το Ηθικό.

 


Σας άρεσε; Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

1
1 πόντος
Νίκος Τζοβάρας

"Μικρές περιπλανήσεις μ’ εκείνους που δεν ήρθαν στις άδειες ώρες θ’ ακουμπήσεις θα χαθείς ψεύτικα σαν στολίδια τα λόγια σου λυγάνε πώς να σωθείς"   .  Με μουσικές να περιπλανηθούμε , να αισθανθούμε και να νιώσουμε...

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θα θέλατε να λάβετε ενημερώσεις;

Επιλέξτε Κατηγορία
PodCasts
Ανέβασε τα δικά σου PodCasts και μοιράσου τα μαζί μας.
Ραδιοφωνική Εκπομπή
Η ευκαιρία σου να μιλήσεις με μουσικές,συνεντεύξεις και άλλα.
Ιστορία
Το δικό σου άρθρο με κείμενο, εικόνες και multimedia
Διαδραστικό κείμενο
Δημιούργησε ενημέρωση με την συμμετοχή της παρέας σου