Τελευταία ενέργεια πριν από 3 μήνες, 1 εβδομάδα Μάκης

Member since 04/09/2020

Total Reads: 1,369
Συνολικά άρθρα: 3

Ρυθμίσεις

Όνομα ή ψευδώνυμο

Μάκης

Ρυθμίσεις συντάκτη

Βιογραφικό σελίδας προφίλ

Μεγάλωσα και πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στον Άλιμο της Αθήνας. Η μουσική ξεκίνησε για εμένα στα 3,5 όταν ανακάλυψα το σπουδαιότερο αντικείμενο στο συρτάρι της κουζίνας… 2 κουτάλια! Μετά από μερικά χρόνια ξεκίνησα ωδείο. Από το 1984 ήμουν γραμμένος στις καταστάσεις του υπουργείου πολιτισμού ως μαθητής και από το 2001 πλέον ως δάσκαλος.

Οι μουσικές μου αναζητήσεις εκείνη την εποχή ξεκινούσαν από τις Τρύπες και έφταναν στον Μπαχ, και γι αυτό καθυστέρησα αρκετά να πιστοποιήσω τις ικανότητες μου. Παρόλα αυτά, στην περίοδο της καλλιτεχνικής μου ωρίμανσης έγινα ενεργό μέλος των Film από το 1997 έως το 2003.

Η πολυετή εκπαίδευση μου στον χώρο της μουσικής μου πρόσφερε και μου προσφέρει ακόμα και σήμερα πολλές και όμορφες εμπειρίες που με βοήθησαν σημαντικά να εξελιχθώ.

Πλέον είμαι πατέρας δύο παιδιών, δάσκαλός κιθάρας σε ωδεία, πολιτιστικά κέντρα ,δημοτικά σχολεία με συλλόγους και ιδιαίτερα μαθήματα. Με μαθητές που πάντα αναζητούν όπως και εγώ, γνώση και εκπαίδευση πάνω στον καλλιτεχνικό τομέα αυτής της χώρας.

Μερικές από τις μουσικές μου συνθέσεις μπορείτε να ακούσετε στον λογαριασμό μου στο soundcloud

Βίντεο ή oEmbed σύνδεσμο

Συμμετοχή

Συντάκτης